Wie zijn wij

Wij zijn stichting Nachamoe. U bevindt zich op de website www.nachamoe.nl.

Uw privacy

Uw privacy op onze website. De gegevens die door u worden verstrekt, worden door stichting Nachamoe vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de navolgende doeleinden:

– het beantwoorden van vragen en met u in contact komen nadat u ons hebt benaderd.
– het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site.
– het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbrieven.

Stichting Nachamoe neemt daarbij de van toepassing zijnde privacy regel- en wetgeving in acht.

Uw persoonsgegevens

U geeft toestemming aan stichting Nachamoe om zijn of haar gegevens te verwerken wanneer u ons hebt benaderd via het contactformulier of andere op deze site genoemde contactmogelijkheden. U erkent dat de verwerking van zijn persoonsgegevens noodzakelijk is voor het verstrekken van informatie.

Stichting Nachamoe is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens. De gegevens die u aan ons doorgeeft worden opgeslagen in een bestand en alleen binnen stichting Nachamoe gebruikt voor een zorgvuldig contactbeheer, zoals het toesturen van eigen informatie of nieuwsbrieven. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. U beschikt over het recht van toegang tot uw gegevens en kunt deze altijd laten verbeteren. Ook beschikt u over het recht om vergeten te worden. Neem hiervoor contact op met de stichting Nachamoe. Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kunt u dat schriftelijk meedelen. 

Voor vragen rondom het gegevensbeleid van stichting Nachamoe kunt u contact opnemen met ons:
Per email: info@nachamoe.nl

Per telefoon: 0546-817374 of 06-53674681
Per post:
Stichting Nachamoe
Klösseweg 5
7615 PK HARBRINKHOEK
Of maak gebruik van het contactformulier op de website.